Anotace: ***
Rozdmýchej oheň
v kolébce života
žízni dej znova
z dlaní svých pít
v krvi jak v lázni
cínu to klokotá
přetaví z blínu
hořkost a splín
neznalý spánku
nocí jít bezesnou
oblaka temnot
po nebi běží
vlnu z beránků
probdělou nahotou
ostříhat rouna
můžeš jen stěží
pozvání přijmi
ó lásko líbezná
zanechat tryzny
sytá už smíš
přikrývej teplem
laskáním vítězná
proveď svou zemí
v domov kde dlíš...
Tam do domova lásky, každý by rád prijal pozvanie a u nej pri stole nasýtil dušu...krásna!
02.10.2021 19:47:45 | gallatea
Omlouvám se, ale nešlo jinak, než vejít. Překrásné verše, má milá Vílko.
13.03.2021 01:38:56 | Akrij8
parádní psaní
já nemám slov
klaun se ti klaní
na křídlech sov
12.03.2021 10:16:25 | Clown
*Lásko krásný den
a zvy nás stále
ať máme tvá kouzla v sobě.
Jen v rozkvětu
těch nejčistších
a nejlíbezněji zníš.
Krásná pozvánka milá Gábinko* ST ;)
12.03.2021 09:42:49 | jenommarie