Chtěl bych být smyčcem
na tvé až božské struně v klíně,
zas ji nahlas rozeznívat,
do očí tobě duši vlívat,
pak na chvíli pizzicato.
Chtěl bych být rytcem
paměti věčné ve tvém mlýně,
srdce horce rozechvívat…
Radost ti dávat, vsívat, splývat —
Žití krásno stojí za to.
Vy jste... :)
13.03.2021 13:40:51 | Philogyny
Já už dohrál ... nicméně dílku ST
12.03.2021 10:12:43 | Clown