Byly dvě hodiny ráno,
a láska najednou chutnala hořce jako poslední cigareta.
Milostné verše začali bolet jako hnisavá rána,
která se kdysi dávno přestala hojit.
Slzy padající z mých očí
pálily při každém doteku mé tváře
jako večerní srpnový oheň.
Hřejivá a nádherná náklonnost
se proměnila v hořící bolest,
která pálila jako ledový mráz.
Ale zítra? Zítra to bude jinak.
Zítra bude láska zase hřát.