Vyznání po letech
Vím, že je to se mnou těžké
že si žiju vlastní svět
že, vše co máme je tak křehké
že vždy nemusíš mi rozumět.
Pokazit to můžu sám
a chci se snažit o vše dbát
když já tě lásko rád moc mám
budeš mít vše, co ti můžu dát.
Vím, že venku číhaj vlci
a zahnat je teď nesvedu.
Nemůžu nás držet v kleci
o tebe se vždy poperu!
Tys to nejkrásnější co znám
ty a vše, co se tě týká.
Celý svět ti k nohám dám
ať i po těch letech každý říká,
že Ty a Já, to není klam
oni dva, z nich láska stříká...
Přečteno 340x
Tipy 8
Poslední tipující: ZUZ271, Aramgad, Emily Říhová, Iva Husárková, Rozmarýna, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)