Jsi krásnější.
Anotace: Ze sbírky Pro lásku 2021.
Jsi krásnější než růže.
Tvůj parfém sálá v negližé.
Jsi půvab v doteku.
Láska bez převleků.
Smích plný nádechů.
Líbám do vlasů.
Láska, plná zázraků.
Mé srdce v rozkvětu.
Jen hladím.
Slova ladím.
Jsi kouzelná.
Nádherná.
Vím a vím.
A růží překvapím.
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: sovaa, Psavec, Amonasr, Frr, Iva Husárková
Komentáře (0)