Touha.
Anotace: Ze sbírky Pro lásku 2021.
Touha není strouha.
Je vášeň.
Rodí se a cloumá.
Je třešeň,
co roste i v lednu
a rozplyne se v krásnu.
Noc je krásná.
S Tebou splynu.
Miluji to opojení.
Nad lásku není.
Skutečnost beru do rukou.
Ty zárukou.
Pojedeme do Francie?
Kde levandulové je pole.
Možná někdy.
Teď ulehni a zůstaň navždy!
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, sovaa, Iva Husárková, Psavec, Amonasr, Frr, Protos1182
Komentáře (4)
Komentujících (3)