Drnda
O dívce překrásné
sen se mi zdál.
Z půlnoci překrásný
den mi udělal.
V místnostech zněl
Její ten smích.
Nekonal v pravdě se
žádný však hřích.
Ze zimy jaro,
z noci den
Překrásný opravdu,
byl tenhle sen.
~☆~
Přečteno 183x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, Iva Husárková, Rozmarýna, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)