Vlak
Anotace: který vykolejil...
Stoupnu si do dveří a zmateně se podívám
svůj život už dávno nestíhám...
Ztratila jsem svoje sny
a přesto pořád tu jsem,
stala jsem se opuštěným člověkem,
toulavým psem...
Díky tobě vykolejil můj vlak,
že žít mám dál? Ale jak?
Komentáře (1)
Komentujících (1)