Máš kliku, .... že je Jarda ornitolog ...
... ten tě může tak nanejvýš okroužkovat ... :-))
ale kdyby to byl Entomolog ....
... tak smrtící láhvička .... a špendlík s podložkou tě neminou .. :-))
" Kdo by si dal ujít ... takový exemplář .... :-))).. /
13.03.2007 18:37:00 | HarryHH
Neboj Jaruš, mám v sobě 10 koček, takže devadesát životů. Ještě se můžu likvidovat.
Díky, Járo.
13.03.2007 13:18:00 | smudlinek
...ale jo, líbí ty neukojitelný romantiku, už jsem si všimla, že bys už ani neměl exist. tolikrát si se už v básních rozřezal...tak bacha aby něco zbylo :-))
13.03.2007 13:16:00 | Jarky
... pavouček ... se chichotám ...
... no jedna noha sem jedna tam ... stejně to je divná poloha ...
13.03.2007 12:59:00 | Marcella