Riskni to, riskni to,
riskni to so mnou
riskni to, riskni to,
dievča riskni to so mnou
nemôžem ti sľúbiť,
všetko sľúbiť
ale bude to jazda
nebudeme sa nudiť
spolu už nie...
Stačí jediný pohľad
do mojich očí
a pochopíš
že to myslím vážne
ten úsmev ti svedčí
preto sa nevzdám
nevzdám sa rozosmievania
keď príde ťažší deň
a únava, a únava, a únava
budem tu pri tebe,
budem tu pri tebe,
budem tu pri tebe
Budeme spolu
zaháňať oči smútku
a plakať len od šťastia
ani jeden z nás nie je dobrý
v tej samote
preto utečme, utečme, utečme
z toho zajatia
Riskni to, riskni to,
riskni to so mnou
dievča riskni to, riskni to,
riskni to pre nás dvoch
daj šancu, daj nám šancu
Zahodil som ten strach
priznať si
s kým chcem byť
a čo cítim
keď na teba myslím,
keď ťa počujem,
keď vidím
akým spôsobom svojským
sa smeješ
som pripravený
predstúpiť pred teba,
pozrieť ti do očí, a
pochopiť na čo myslíš
aspoň sa o to snažiť
každý jeden deň
a každý deň,
každý deň
písať spoločne tú
našu kapitolu...
Risknout to a spolu jít dál,
z života udělat nádherný bál...
Hodně štěstí, Davi :)
26.03.2021 14:27:32 | Emily Říhová
Risk je zisk a nebo prohra.
22.03.2021 04:28:29 | Marek
Prehra príde len keď sa človek vzdá :) keď niekto stokrát spadne ale aj na stoprvý vstane, tak neprehral. Ešte "bojuje". Človek prehrá len keď sa vzdá :) PS. neplatí to pre športové zápasy :D
22.03.2021 23:12:28 | Dávid
Milý Davide, přeji ti ze srdce
..ať to riskne
..vždyť je jasné
..že ty si jí budeš vážit
..jako princezny :).
Měj se krásně *ST
20.03.2021 19:42:07 | jenommarie