Bezpečné místo
Další verše a víno otevřené
u svíček, které dohořívají,
podobně jako moje duše,
potemnělá o lásce snící.
Dlouho jsem se schovávala,
před světem nosila masku,
bála jsem se se otevřít a
cítit něco víc, než prázdnotu.
Zjevil ses tu jako blesk bez
hromu a deště, jen tak sám.
Poslední květ, který se snes
z oblohy, host který je vždy zván.
Byl to krok do neznáma.
Všechny mé city, které jsem
tak dlouho schovávala,
vyplavaly na povrch - ven.
Do teď mám strach, ten hlas
v mé hlavě stále spekuluje,
říká ALE CO KDYŽ... znovu a zas
'Je to opravdu bezpečné dát mu vše?'
Nevím, doufám v to že jsi a budeš,
mé bezpečné místo, náruč která
mě sevře až budu zas plakat, až
budu šťastná, a že je jen mě určená.
A já též chci být tvé bezpečné místo,
kam se můžeš schovat, tvůj domov,
tvá múza, opora a za noci světlo,
jediná opravdová láska života tvého.
Přečteno 242x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (6)
Komentujících (3)