lehký dotek
Anotace: Venku svítí sluníčko, tak ať i nejen to tě pohladí
To sluníčko které svítí,
úsměv ať ti rozzáří,
vždyť sluší ti-je krásný-milý,
zdobí tě tak na tváři.
Ať paprsky tepla-jasu,
půvab tvůj ti pohladí,
jemně lehce to tvou krásu,
šimrá-škádlí-potěší.
Vnímej tak ten dotek něžný,
měj radost z toho sluníčka,
i já posílám timto pohlazení jemný,
s přáním-ať hřejí tě i má slovíčka.
Přečteno 738x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (5)
Komentujících (5)