Nenávist a láska
Anotace: Když miluješ a nenávidíš....
Nenávidět a milovat je věc blízká
A tak se na to podívejme zblízka.
Odlišní jsme si tak strašně moc,
Každá s tebou chce strávit noc.
Mě nikdo nechce mít
A já jen pro tebe chci žít
Tobě na tom nezáleží
A právě o to tu teď běží.
Ty nechceš nic chápat,
Radši se budeš životem tápat.
Udělali jsme si tolik zlého
A stále máme něco ohnivého.
Chci tě teď vedle sebe mít
A nejen tě pořád chtít.
Chci tě obejmout a pohladit
V tomhle nepotřebuji poradit.
Stále po tobě toužím
A láskou se soužím.
Děláš si se mnou co chceš,
Tak řekni je to lež?
Komentáře (1)
Komentujících (1)