Po vzpomínkách
Kousek po kousku
v polibcích čtu tvé tělo.
Zválím tě jako jarní louku,
by tobě líbání již nechybělo.
Ochutnám všechny tvoje vůně,
dlaněmi schovám střípky snů.
Léčím se tebou když duše mi stůně,
když bez náboje poklesnu.
Tebou tělo své i duši živím,
tebe i mlsám jak mám rád.
Často vzpomínkám v sobě se divím,
omlouvám se - byl jsem mlád.
Přečteno 225x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jondys, šerý, Psavec, Frr, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)