Toužím
Anotace: Zůstaň tu ještě chvíli krásná neznámá...
a prosím...
Nebudu lhát!
Snad vypíši se, soudím
ze sebezničující touhy
bez pocitu provinění...
Nedosažitelná, nenaplněná,
spalující mozkové buňky
v útrobách vášnivých,
snad odvážných myšlenek mých...
Středobodem počínání
snad 'rozvážného',
jste 'Vy!'
Madam úkrutná,
odmítající, neopětující...
Nevím, zda oddolám
žáru Vaší krásy?
Zda vystříbím touhu
po nenaplněné lásce
z pohledů Vašich křivek,
Vašich odmítajících rtů,
Vaší lhostejnosti...
Nechci Vás uvést do rozpaků,
jsem vázán svazkem naplněným,
avšak...
Toužím!!
Snad nejste pro mne ztracená!?
Toužím dotýkat se Vás...
Srovnat svůj krok s Vašimi kroky
Byť po krátkou dobu
možného vzplanutí vášně...
Horující, neutuchající vášně!
Miluji Vás madam!
Ve svých snech, v kterých
zjevujete se mi nahá,
promiňte mi
bez obalu,
živočišně krásná!
Ve snech, v nichž
Vás líbat smím...
Třeba jen na konečky prstů
Smím!
Smím??
A věřte, s odpovědí nespěchejte!
Čas není náš Pán!
Přečteno 418x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Vivien, Iva Husárková, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)