Zkouška z lásky
Anotace: nová kapitola, přitom nová není
Skládám zkoušku z lásky,
Zda obstojím mi poví čas,
Uvnitř těžknou mi oblázky
A láme se mi tíhou vaz,
Pokusím se splynout s touhou,
Bych našla správná směr,
Budu polovičkou tvojí pouhou,
V mysli míti citů sběr,
Časem budeme spolu plouti,
Spáti nazí podél boků,
Jako ten kýč z oné pouti,
Radši končím tuto sloku…
Komentáře (0)