Usínání
Miluji to krásnění
když v rytmu olší
a smrků převysokých
mazlím se
s tvými rameny
s tvými boky
se laskám
a z knihy s básněmi
překrásné čítám sloky
a noc je vlahá
a ty sedíš
v tom divukrásném čase
na klíně květy
z bylin kouzelných
a ptáš se
kampak to letí
ty husy divoké?
a tiše tichounce
pozbýváš síly...
Přečteno 273x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec, kaše, šerý, enigman, jenommarie, Iva Husárková, Vivien
Komentáře (14)
Komentujících (8)