Aj jaj.
Tak nezbývá, než položit květinu
a věřit na alergii.
Ta v nešikovné víře,
že ještě není všem dnům konec.
Tě rozkýše a v nose zašimrá.
Možná že prohodíš pár slůvek
než zjistíš že ta vůně
v sobě něco má.
Rozhrneš žaluzie
a tam kde byla tma
se světlo pousměje.
No neříkej, že by jsi nic necítil
a šel raději spát. *:))
ST* pěkně dny milý J.
12.04.2021 12:57:58 | jenommarie
Jestli tohle prosáklo přes petlici, rád bych četl so vyletí až petlice padne
12.04.2021 09:04:40 | petrzal