Láska chodí.
Anotace: Ze sbírky Pro Lásku 2021.
Láska chodí do povídek.
Do něžných básniček.
Je bosá a krotká.
Rodí se z larviček.
Nese si svůj uzlíček.
Moudrost zná mraveneček.
Malý skřítek.
Nese si svůj dlabanec.
Když budu smutná,
dá mi vdolky.
Přímo do postýlky.
Budu je jíst jazykem.
V duchu cestovat rybníkem.
Lávka bude cestou mezi světy.
Ty můj milý!
Vdolek nakousni si!
Láska proudí chutěmi.
Krásný sen právě zdá se mi!
V tom snu já a Ty.
A samé dobroty!
Přečteno 266x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, kudlankaW, kaše, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (3)