Podkroví

Podkroví

Nejsem připravena se vzdát.

Zastav mě,

těsně u svých rtů



- Prosím, mohl bys mě opouštět pomaleji? -



Připadám si tak sama,

ve společnosti Tvých pohledů



Dotýkat se slz,

bloudících v nebi neposedných pih,

a zatajit dech,

pod tíhou Tvých pohledů



- Tak prosím, opouštěj mě pomaleji! -



Slyším Tvůj hlas,

každou částí svýho těla,

když v něm putuješ,

v podkrovním nebi



Stojím tady,

zatímco Ty, mě opouštíš
Autor Ja_sama, 14.04.2021
Přečteno 224x
Tipy 19
Poslední tipující: Emily Říhová, její alter ego, Protos1182, Krahujec, Veršotepec, jenommarie, mkinka, WWW, Iva Husárková, maliska, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Úplně hmatatelny smutek touhy

19.04.2021 22:58:24 | Protos1182

líbí

Každý krok
říkáš stůj.
Pěkná,
i když na smutnou notu.*ST

15.04.2021 17:29:01 | jenommarie

líbí

Tvá báseň je velmi emocionálně prožitá. Krásné dílko.

15.04.2021 14:00:00 | mkinka

líbí

Tvá báseň se mi velmi líbí.
..ST..

14.04.2021 22:18:38 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel