čím voní
ženský klín?
tichým šepotem
andělských vín
časem uzrálých
svitem lamp
v přístavech říčních
za nocí omamných
závanem pižma kůže
dychtivé
čekající
až sestoupíš z vrcholů
pahorků ňader
dolů do údolí
vláhou touhu nasytíš
tvoje duše vzlétne
opilá vášní
po okraj
Píšeš samá krásná slova,
Kde je sumec, candát, plíseň?
Cítívám je zas a znova
Ale to je jiná píseň
16.04.2021 19:48:32 | Panda v houbičkách
Pěkné putování smyslnou krajinou těla*
Až má duše, vášeň si osedlá. Klín otevře se... má lásko posedlá.
15.04.2021 01:46:27 | šerý