"Žár touhy chtění
v Lásce milování"
Báseň Zmatená mi přináší zajímavý pocit.
Jako bych díky tomu Tvému vyjádření, které jsi zvolila, ještě lépe cítila paradox citů.
(Motto Nekonečný příběh:
"Co může člověka učinit vidoucím, to ho oslepuje. Co může vytvářet něco nového, to se stává zkázou.")
K tomu mi velmi sedí ten název "Zmatená".
Subtilně geniální v tom Láska-Papír-Benzín-Touha-(S)hořet
09.07.2021 13:44:58 | Ořechová