Touha
Anotace: Jen tak napsaná při hudbě
Na stínech tmy chci tě mít,
chci tě hladit,
mít tak blízko u sebe,
tak blízko, abych cítil
bít tvé srdce, tepat tvou krev.
Spojím se s tebou navěky,
nekonečno bude mým svědkem...
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec
Komentáře (0)