Když řeknu, že krása duše je důležitější, nebude to znít jako klišé? Vždyť první čeho si všimneme je krása těla. Mimochodem děkuju za pochvalu:)
14.03.2007 10:50:00 | zíťa 2
Je moc krásná. Poslední odstavec se mi zdá nejhezčí. Někdo musí bejt opravdu krásný, aby jsme kvůli němu poklekali, ale krása není vždy stejná. Někdy je krásná duše a někdy tělo. Co je důležitější?
E
13.03.2007 22:22:00 | Erien, potulný bard