Je pondělí.
Anotace: Ze sbírky Pro Lásku 2021.
Je pondělí.
Lásko má.
Hřejivá.
Energie přistává u Tebe.
Jsi klíč a šťastný míč.
A já Tvá brána.
Padáš a držíme se.
Raz a dva.
Láska i v nemoci dává.
Je síla a milá.
La a la.
Tobě báseň jsem upředla.
Dávám Ti lásko má
kus svého dechu.
A každičkou větu.
Vykřičet chci do světa.
Jsi nejlepší!
Nejsi sen, co se rozpouští.
Jsi ten,
co podáš ruku před louží.
Jsi křest lásky,
moje šťastná planeta.
S Tebou každá krásná věta.
Přečteno 210x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, šerý, Frr
Komentáře (0)