Arabeska
Za rozbřesku
ta holka
v sukýnce hedvábné
udělala arabesku
- provedení bezvadné
a v té póze
na jedné noze
usmála se
a já jak mudrc
v papyrovém svitku
četl jsem vzkaz
na jejím lýtku
a koupil jsem jí
z růží kytku
pozval na skleničku
už jsem si zvyk
že každého rána
jen pro mě dělá
ta moje dáma
ten překrásný cvik...
Přečteno 191x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Marcella, Frr, Iva Husárková, Psavec, Amonasr, Vivien
Komentáře (2)
Komentujících (2)