sluneční
Anotace: být zase bez mraků
oči září,
když slunce se tváří
jako láska....
nebe bez mraků,
plné zázraků,
které nekončí ....
když paprsky hladí,
k úsměvům svádí,
jako tvoje prsty co beze slov a řečí
polykají štěstí a moje duše křičí....
ty odcházíš, slunce zapadá,
a mě jen tak napadá....
nechám vystydnout ten cit,
co mě tíží a bude líp,
a ty půjdeš spát
a já si budu zase jako dítě hrát...
Komentáře (1)
Komentujících (1)