Ve třpytu měsíce.
Anotace: Ze sbírky Pro lásku 2021.
Ve třpytu měsíce
pomilujeme se více.
V jasu luny.
Odejdou splíny.
I pocity viny.
Přijď v lásce bez poskvrny.
I den bude krásný jiný.
Líbej a líbej na všechny stěny.
Srdce Ti dám nejen ze třetiny.
Ty jediný!
Anděl spanilý!
Ve třpytu měsíce
zažehneme lásky svíce.
Ty i já navždy jen více.
Přečteno 210x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Veršotepec, Amonasr, Bunney, Iva Husárková, kudlankaW, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (2)