Říkej Si Joyo Ácháku
ve svitu lvice
svítalo srdce
zlato
si chystalo svojí mini
pianistka
osvítila tóny více
a já
zhasl citrón od martini
ve svěží klícce
bledla nám líce
láska jak jepice ztratila se v jiný
dnes má obě holky
minisukni
i vanilkové přítmí
jenže kde je
stíny olivových síní
srdce zezelená
nakonec
a je po ozvěnách
jo
yo
Přečteno 150x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, praetorian, Iva Husárková, zdenka, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)