Anotace: Jen chci říci všechny textíky, které jsem na Literu zveřejnil, byly již na Libresu (pod jinou přezdívkou). Doufám, že to nevadí? Jsou v mé sbírce, která vyšla vloni v prosinci. Jmenuje se Koník z porcelánu.
nevadí blahopřeju ke sbírce :-))
28.04.2021 03:36:22 | Iva Husárková
Ta sbírka je takový malinkatý splněný sen. Ale to asi prožíváme všichni, co jsme kdy něco vydali...
02.05.2021 18:28:38 | Veršotepec
... romantický výlet ...
27.04.2021 17:58:39 | Marcella