Oči
Nad nosní přepážkou
obsluhovaly barevné oči
mou nedokonalost
opíjely mé představy
nestydatě
nevinně
Bál jsem se podívat jinam
i když jsem věděl
že všude jinde musí být
jen prázdno
které mě již dávno neděsí
Chci být poslední kovboj
nad hlavou točit lasem
a navždy jím přitáhnout
tvůj zrak
tolik úžasných věcí je k vidění
tak mi to promiň
proklínej mě
jen se nepřestávej dívat
mým směrem
Přečteno 347x
Tipy 17
Poslední tipující: Sonador, cappuccinogirl, Marten, Emily Říhová, Kett, Veršotepec, Iva Husárková, Psavec, Rozmarýna, danaska, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)