Posílám pozdrav po paprscích slunce
Snad uslyšíš ten zvuk, třeba tichounce
Co šeptat ti bude vroucně zase
Že chci být s tebou, jen co vyjdu z práce
Posílám pozdrav po třpytu měsíce
V noci, že chci tě tu mít nejvíce
V postýlce sama ležet, že se bojím
Mít tu tělo tvé, hned věděla bych co s ním
Posílám pozdrav přes milion hvězd tobě
Že prázdno v srdci a duši tu zbylo po tobě
A možná slyšíš i tlukot srdce mého
Ten rytmus zběsilý, srdce ztrápeného
Posílám pozdrav po větru coby poslu rychlém
Abys slyšel, že toužím být tobě vším, nocí dnem
Že ty jsi ten, vedle koho chci stát i spát
Ty jsi ten jediný, kterého chci milovat.
Pěkně jsi to vystihla, psané v přítomném čase, to dodá lepší perspektivu toho, co je, co cítíš... A kým jsi :o)
28.04.2021 23:00:44 | Crazymike