Povadlý Láskou Nostalgií
Anotace: ... .. k narozeninám
mám samotné své ticho
tonoucí v nostalgii
a sen o štěstí v rodině
odevzdal mě tmám
nejsem už ten
kdo v srdci živí zmiji
již! ..jsem tichý klidný
svým jedem rozleptán
vesuvem má krev? plá láva beznadějí
valí se do očí
a já je nehlídám!
verše o kráse?
v mém srdci nezaznějí
i život
je míjí
v citech
propadám
není žádný člověk
není žádné srdce
svit bílého lože
a buly soli v ruce...
navždy tuší sám
do ledu odevzdán
zapomenut
a vhozen povadlou růží
pod měsíc
pod balvan
Přečteno 143x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)