V pořadí

V pořadí

"Zůstaňte na lince
jste v pořadí"

Po narození jsem se dostal do fronty

na smrt

jako každý si jí musím vystát

Tupé lokty zůstávají v klidu
adrenalin nahrazený pohodlností
pocity se míjí s přátelským úsměvem

štípu se ale vím

že se mi to nezdá

Ty spíš

pohozená na letišti
kolem přistávají jen
mé pohledy

pod peřinou
již dávno neschováváš
žádná tajemství

miluji tu jistotu skluzu dlaní

to
když vycházíš do nového dne

cítíš se v bezpečí
víš

že ti držím místo
Autor Symbolic, 29.04.2021
Přečteno 211x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková, šerý, Rozmarýna, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel