Svit nitra
•●⊙●• ♡ •●⊙●•
Rozvernými nebesy se toulali,
doteky třpytu, jenž záři odráží.
Žasl bezprostředností na lavečce nádraží.
Spolu obyčejnost v nádhernosti krásy poznali.
•♡•
Tu a tam loudavý vichr ostych oddělil,
nesmělým studem rděly se i červánky.
Opojeni namodralým nektarem lásky vzácné čekanky,
nejniternějším trápením bytí a naděje.
•♡•
Lapeni průzračnou láskou, nebeským lesem bloudili.
Vroucí slunce dohasínalo, zářivá koruna mizela za obzor,
nejposlednějším paprskem nicotnosti políbili špičky hor.
Nesmírnost věčné lásky změřili.
ST. Ráda jsem četla.
30.04.2021 07:24:58 | mkinka
Dekuju Ti. Jeste mam rozdelany tri, ale je to bida. Vic prace nez poflakovani se v myslenkach :)
30.04.2021 08:11:02 | MrPterodaktyl
Moc ráda vše čtu. Jíťa
11.05.2021 03:30:35 | mkinka
Moc me to tesi, proto asi pisu. Kvuli te radosti ctenare i me. Navic u nas v Sumperku jsou v jedne kavarne skveli lidi a ti kazdou mou novou basen vyvesi :)
11.05.2021 18:22:07 | MrPterodaktyl