Láska je odpověď.
Anotace: Ze sbírky Pro Lásku 2021.
Láska na všechno je odpověď.
Jedno slovo a člověk
nepotřebuje tisíc vět.
Nepotřebuje žádnou z definic.
Žije sama víc a víc.
Proti ní je všechno další nic.
Obejme. Přijme a dá žít.
Láska je zadarmo.
Nezapomeňte jí na jméno.
Láska na všechno je odpověď.
Ten nejkrásnější svět.
Po ránu letí skromná báseň
a ať těší jako rozkvetlá třešeň,
co život vítá v kráse
a slova proudí v lásce.
Nejsem snílek,
co potřebuje
milióny vět.
Jedno slovo
a mám démant hned.
Teď a teď.
Láska na všechno je odpověď.
Krásná zvěst.
Přečteno 232x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, Beepat, Frr, Marten, Amonasr, Majda, Psavec, praetorian, Básník Karel, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)