Anotace: ...
Chtěla bych být znovu nalezena
Ve tvých myšlenkách
Co běží jako splašené koně
Jen vyskočit
Proč?
03.05.2021 23:10:56 | poslední
Jen tak .)
04.05.2021 17:48:34 | Nerozhodná
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?