Rozhřešení
Ciferníku čísla schází,
když měří etapy bytí.
Žádný symbol nenachází,
detail který osud chytí.
Srdce, lety, pády
léčba rosy na duši.
Někdy čelem jindy zády,
kdy co přijde netuším.
Jenom jedna jistota,
kořen v hloubce duše má.
Radost z útrap života,
láska ta mi vždycky dá.
Se svítáním tvojí tváře,
ztrácí se chlad temnoty.
K rozhřešení bez faráře,
mám v tobě žití hodnoty.
Přečteno 174x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., praetorian, Vivien, Psavec, šerý, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)