Budíš mě v noci, když mi pobíháš ve snech,
Ale to hravě zvládáš i ve dne,
Ozvěny naších hlasů vytlačeny ve zdech,
Zní stejně v deset, taky ve dvě.
Hlava ovíněná, šlo jen o pokušení ?,
šance pokus - omyl, ta už tady není,
sedíš mi na klíně, šlo Ti jen o vzrušení !!,
situace říkala si o zásad porušení...
Chtěli jsme na to vlítnout,
ten zaběhlý stereotyp oba vypnout,
Zasloužilo si to akci rychlou,
užít a neřešit nic, pak na křížek kliknout.
Jedu tu rovinu na plnej ona snad míle má,
V tu samou hodinu, překvapen jak chce být sdílená,
Na klíně hostinu, unešena okamžikem nebo cílená,
Víkend už pominul, i tak v hlavě mám Dilema.