Anotace: v puse cítím dehet, po tom co jsem přísahal, když míň než dáš pod nehet, bylo lásky kterou jsem ti dal
bez tepu a dechu
v puse cítím dehet,
po tom co jsem přísahal,
když míň než dáš pod nehet,
bylo lásky kterou jsem ti dal
bez tepu a dechu
laskám ticho země
hledám světlo v mechu
když nevychází ze mě
pozor, padá sen, můj
a je mi třicet jen
přesto
nechytej ho
stůj
to já ho pustil ven
v tělě cítím mráz, už zas, je brzy
sen můj už dávno ztratil lesk
když vzpomněl jsem si na tvé slzy
když připomeneš mi svůj stesk
slova jako kuše
protínají lesa klid
proč čistá je i duše
když srdce
nechá utopit
prve samota je tíseň
pak mysl časem začne pět
osamocení píseň
o tom že v samotě
poznáš co je svět
jak ruka v krvi skálu
držel jsem tě pevně
tys na mě pěla chválu
pak neklid bujel ve mně
dala jsi mi srdce, mysl, sebe
kreslila lásku po duše zdech
teď vzpomínka má zebe
a zkracuje dech
naše duše nemá líce
však ruby nejde přeslechnout
teď dovolí mi plíce
jen v samotě se nadechnout
proto mezi poli bloudím sám
když noc svět požahná tmou
pak vzpomenu a přísahám
že odkládám tam duši svou