Mé milé mamince,
Tobě chci dnes přát.
Nejedné krásné vzpomínce,
kdy se s Tebou mohu smát.
~♡~
Mé milé mamince,
kousek obdivu ke Dni matek dát.
Upřímné a nebojácné hrdince,
jenž bdí, abych mohl v klidu spát.
~♡~
Mé milé mamince,
chci s vděčností děkovat.
Láskou vonící květince,
nikdy Tě nepřestanu milovat.