Ty tacy
Anotace: Jo jo to se ti to spí
Noc studí.
A ty dýcháš.
Kýcháš.
Větry pouštíš.
Trpělivost zkoušíš.
Voníš, hřeješ, si hebká jako satén.
A věrná jako labuť.
Nebuď z toho smutná.
Nemůže za to bobr, ani vuvuzele.
Chlap je lapen lýčením.
Žena pasti klade i na tebe.
Myslí.
Kruh se spojí i rozetne.
Svoboda mizí.
Pára nad hrncem.
Poklička.
Jako stáří.
Rozum.
Ztrácí.
Raci?
Ty tacy...
Přečteno 211x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)