Zvu Tě
K rozhovoru beze slov
Kdy budou souznít naše duše
Vzpomínáš?
... Kdy se naše Srdce dotýkají
... Jak voní ranní káva
... Na symfonii Ticha
... Na naplnění bez očekávání
Na Zranitelnost
... Ve které chráníme se navzájem
Je jedno, jak velká dálka nás dělí
Cítíš?
Pohlazení, která okamžik mění
... V rajské potěšní
... Čistou blaženost
Zůstaň se mnou
Jak dlouho budeš chtít
Ten rozhovor neskončí
Dokud Lásku budeme ctít
nádherná :-))
16.05.2021 04:16:10 | Iva Husárková
Uvnitř beze slov a spolu..v lásce toto lze a je to vzácné *ST
Moc pěkné promlouvání vzájemných pocitů..v tichu a mnoho.
15.05.2021 17:39:47 | jenommarie
Mám radost z Tvého komentáře, moc děkuji :-)
15.05.2021 17:47:06 | Beepat
Slovem vyznání, by nemělo se plýtvat. Ale ve vášni nepoutat... a občas používat*
15.05.2021 14:19:30 | šerý