Dotknu se tvých vlasů
pohledem sjedu na šíji
jen letmým polibkem
dám na jevo svou přítomnost
tvé oči prozradí
vášeň,zájem
i pobavení
líbí se ti tento
způsob
komunikace
je to legrace
sledovat tě
projdeš kolem mě
cítím tvou vůni
a motýli začínají
svůj rej
užívám si to
nemám jim to
za zlé
pozoruji tě
pohybuješ se
tak ladně
jak bys tančil
jsi teď vánkem
proplouváš
korunami stromů
pírkem, co vznáší
se nad krajinou
paprskem slunce
projdeš mnou
srdce zahřeješ
nemám touhu
jinou, jen být s tebou
naše ruce se setkají
něžně se dotknou
doufám potají
snad něco řekne
ale ne... naše hra
musí být dokonalá
vím, že víš
dnes nemusíme mluvit
slova necháme
na zítra.
Tak jsem si při čtení připomněla ten fajn lechtivý pocit obláčků a napjaté struny, když ve vzduchu závan vůně a oči by chtěly vidět nejlépe v úhlu 360, samozřejmě ve vší diskrétnosti.. zajímavé čtení
17.05.2021 00:39:36 | Vivien