Vnímám tu boleST* at ta slova brzy..jsou vyslovena.
Já si musela zvyknout též..obě už málo vídám..těžké..vyrostou a je to jiné, hlavně ať jsou šťastné a daří se jim v životě..občas to slovíčko mámě a i ta potřeba vzájemná ať se zadaří. ;)
18.05.2021 16:54:14 | jenommarie
Děkuji za pochopení .Mám jednoho syna .Už 6 let žije v Mexiku...je tam šťasný ,ale strašně mi chybí .Ještě že existují videokamery ...no snad ho brzy obejmu.
18.05.2021 19:57:00 | Alice Ptáčková
Přeji Vám, ať se brzy splní. Už to snad letos bude jiné. Měla jsem dceru rok v Japonsku, druhou 3 roky v Anglii..a stejně i teď jsou zde v Čechách a i tak to vychází moc stroze..je to jiné, mají své starosti a životy i povinnosti..štěstí, když se nám zadaří ty chvilky mít. ;)
Opatrujte se a pěkný večer přeji. Děkuji za odpověď.
18.05.2021 20:50:18 | jenommarie
Vím ,že je to úděl matek a ještě jednou děkuji za slova útěchy.
19.05.2021 11:54:06 | Alice Ptáčková
Nemáte za co milá Alice, ano..musíme se s tím smířit a život si udělat pěkný..mít ty zájmy a když se nám ozvou..je to fajn..vím, že obejmutí je obejmutí. ;):). Přeji krásný den a také Vám děkuji.
19.05.2021 15:54:25 | jenommarie