Na tvoji hruď dopadly tiše,
tři horké slzy těžké jak hřích.
To zemřelo přání a s ním i má duše,
co žila ze sil svých posledních.
Vykopej díru, temnou a hlubokou,
ať cítí se tam, jak na světě by byla.
Odnes duši moji, odnes ji na rukou,
do té tmy polož ji. S ní lásku, co zbyla.
Zasyp to lože hlínou a kamením,
tíhu ustojí, bolest už necítí.
Tři jizvy na hrudi budou ti znamením,
že leží má duše, kde slunce už nesvítí…
Tepe srdce silou vůle
lásku pohřbít
ach milá Pitt*
jizvy uvnitř hloubku mají
kéž se zhojí
kéž nebolí.
Přeji ti to nejlepší;).*ST
19.05.2021 10:17:36 | jenommarie
tři jizvy budou mi znamením, že tvá duše, ke své potěše, vstane z mrtvých.
19.05.2021 09:30:30 | Slav Milo
vstane z mrtvých
a znovu dechem rozechvělým
rozčeří hladinu vlasů tvých...
děkuji...
19.05.2021 13:42:27 | Pittoresque