Sbírka: Víla
Nejsi víla proto jak vypadáš,ale proto jaká jsi,jak se usmíváš,tak kde jsi?Byla jsi a vždy budeš,čas na tom nic nezmění,vím že mě nemiluješ,nemá to řešení.
Ať tě aspoň vzpomínky zahřívají..pokud to nemá jiné řešení *;)
19.05.2021 10:15:48 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?