/zima/
/led/
/tma/
s půlnocí
/z ledu/
přichází královna ledu.
královna
/v zajetí/
z ledových šatů
jak jen prahne
/po trošce/
lidského tepla
/lásky.../
čeká na pravou lásku,
která ji zahřeje...
/..v srrdci/
a vysvobodí...
/...z ledové moci/
rozepne jí šaty
/ledové/
zahřeje ji...
/...tělem.../
..srdcem
/miluje ji..../