Probuzení
Zakoukána do mládence a lásky-touhy
přeješ si s ním býti - pro city i doteky
Když potkáváš jej, klepou se Ti kolena
a jeho osobnost , kouzlo vzájemné vše protíná.
Oba volní a svobodní, toužící duší i těla spojení
potkávajíc se často a vzájemnou energii vnímající
Mladí a naivně šťastní okusit zamilování
a prožít si to do posledního vyprchání.
Vzpomínky však navěky zůstanou.
Lásky plné vzpomínky, jsou jak chutné konzervy. Ve spíži myšlenek potěší a vydrží dlouho*
19.05.2021 23:11:39 | šerý