Každé ráno když se vzbudím,
cítím v sobě něhu TVOU,
ach jak nádherně to studi ,
když se Tvé boky ,ke mě přitisknou...
Pod svůj plášť schovám lásku naší,
pod svůj plášť ať nožky v teple máš,
v bezpečí jsi u mě to ti stačí ,
když v náručí mi lásko usínáš...
Každé ráno,když ti vídám,
slunečný den v tváři tvé
a pak nádheru tu snídám,
srdce se ve mě pýchou dme...
Pod svůj plášť...
Každý den co s Tebou bývam
a uctívám lásky chrám,
je pro mne vším ta láska živá,
hýčkat jí jako drahokam...
Pod svůj plášť...
Každý večer když ti svlékám,
vášeň tvojí s dravostí,
do tvé horké kůže vtekám,
Tvé bytí mě pohostí....
Pod svůj plášť schovám lásku naší,
pod svůj plášť ať nožky v teple máš,
V bezpečí jsi u mě to ti stačí,
když v náručí mi lásko usínáš...
Já schovám naší lásku pod svůj plášť...
Krasne nezna, plna citu...tiez by som chcela, aby ma niekto mal takto rad
28.09.2021 23:38:07 | gallatea
Chtěla bych mít ten kouzelný plášť,
který lásku všehomíra v sobě ukrývá,
chtěla bych mít ten kouzelný plášť,
který stopy osamělé halí a přikrývá.
Chtěla bych mít ten kouzelný plášť,
který před bolestí všechny smutné ochrání,
chtěla bych mít ten kouzelný plášť,
ať srdce lidská už více nic nezraní.
Chtěla bych tím pláštěm být
a třpyletm věčných hvězd
místo slz oči postříbřit...
20.05.2021 20:38:27 | Lili Starr